Team "Wie geeft nooit op"

zondag 6 juni 2010

02 juni 2010

02 juni 2010

Vandaag wordt er lekker gerelaxed, aangezien morgen de Alpe voor het eggie wordt beklommen. Het is al aardig druk in het dorp, omdat vandaag de Alpe DuZus wordt gehouden; bij dit evenement beklimmen familieleden van de deelnemers de Alpe d'Huez.

Bij het Palais du Sport worden de shirts opgehaald. Het blijken echter nog steeds dezelfde shirts te zijn...erg vervelend. Maar daar was al rekening mee gehouden door teamleider Anton Pijpers. Met speciaal gemaakte stickers zal het ontbrekende logo op de shirts worden geplakt.

Verder worden vandaag foto's gemaakt van het team in de verschillende outfits met sponsoren.










Dinsdag 01 juni, trainingsdag

01 juni 2010

Vandaag wordt er na een goed ontbijt getraind op de Alpe'duez. In eerste instantie is het de bedoeling een aantal bochten af te dalen, maar uiteindelijk besluiten de jonkies van het team (Leon, Martijn en de beide Remco's) af te dalen tot aan de start. Met snelheden van boven de 50 km per uur worden de 21 bochten naar beneden genomen. Pas op de fiets blijkt hoe steil de hellingen van 8-11% daadwerkelijk zijn.

Onder aan de Alpe wordt goed gedronken voor de vier aan de eerste klim beginnen. Na anderhalf uur komt Remco Samuels als eerste boven, na slechts 1 keer gestopt te zijn. De anderen volgen op ruim 20 minuten; zij hebben het rustiger aan gedaan en hebben meerdere malen in de buitenbochten gerust.

Henk Wunderink heeft samen met Gerrit ter Horst de laatste drie bochten beklommen; hij spaart zijn energie voor donderdag.