Team "Wie geeft nooit op"

zaterdag 13 maart 2010

Zondag 13 maart

Zondag 13 maart

Vandaag fietsen we met zijn zessen. De zesde man is niet Martijn Leeneman, maar Gerrit ter Horst, de vader van Remco. Gerrit zal de komende maanden de trainingen meefietsen, maar laat de beklimming van de Alpe'duez aan zich voorbij gaan. Ook zijn bedrijf AB Warnsveld zal het team "Wie geeft nooit op" sponseren, financieel of op een andere manier.

Maar goed, vandaag gaat de toch via Doesburg, de Steeg over de Postbank. Een route van 65 km met natuurlijk een paar zware beklimmingen op de Postbank.
Onderweg blijkt al snel dat de wind iedereen parte speelt. De gemiddelde snelheid ligt rond de 25,5 km, nog voor we de Postbank opgaan. Op de Postbank blijkt maar weer eens hoe verradelijk een korte klim van 12 % is.

Boven op de Postbank even een warme koffie en een stuk appelgebak en dan weer richting Loenen en Zutphen.

zondag 7 maart 2010

7 maart 2010: Eerste trainingskilometers

7 maart 2010

Op onze gloednieuwe Hai-bike fietsen beginnen we op zondagmorgen 09.00 uur voor een eerste trainingsronde. Het is windstil en een flauw waterig zonnetje zorgt voor een beetje warmte de morgen. Iedereen draag een lange broek, handschoenen en een winddicht jack, want met 2 graden boven nul is het allerminst aangenaam. Teamlid Remco Samuels heeft vandaag een voetbalwedstrijd, teamlid Martijn Leeneman zit nog in Zuid-Amerika. Beiden zijn er dus niet bij.

Onder aanvoering van teamcaptain Anton starten we met ons trainingrondje van 60 km via Barchem, Borculo en Hengelo.

Met een gemiddelde van 25 km/per uur rijden we de 60 km in iets meer dan 2 uur. Iedereen heeft lekker gefiest, op naar volgende week zondag.