Team "Wie geeft nooit op"

zaterdag 17 april 2010

17 april 2010

17 april 2010

Vandaag zal er tijdens de afsluiting van het volleybalseizoen in de Kei een collecte worden gehouden onder de leden en supporters van Dijkman WSV. Deze collecte heeft tot doel nog wat extra geld op te halen t.b.v. de Alpe'duZes.

Daarnaast hangt er een aanplakbiljet waarop team en supporters kunnen inschrijven voor een bedrag per km bergop.

Team "Wiegeeftnooitop" hoopt dat de leden en supporters van Dijkman WSV gul zullen geven t.b.v. dit goede doel.

Opgeven is geen optie, sponsoring wel!

maandag 12 april 2010

Nieuwe sponsoren

Zaterdag 10 april

Team "Wiegeeftnooitop" is weer druk bezig geweest op sponsorgebied. In de kantine van Dijkman WSV is een groot ischrijfbiljet opgehangen, waarop de volleyballers en hun supporters kunnen inschrijven voor een bedrag per km. We hopen dat de volleybalteams ons goede doel onderschrijven en flink gaan sponseren.

Daarnaast hebben AB Warnsveld (sponsor van Dijkman WSV D1, CE Perslucht uit Deventer en Pedicurepraktijk Alie ter Horst gevestigd op het Cornegoor 9 in Warnsveld hun sponsoring toegezegd.

Wij danken hen voor hun steun aan dit goede doel.







zondag 11 april 2010

11 april 2010

11 april 2010

Vandaag een rondje Vorden, Ruurlo, Beltrum, Barchem en Lochem. We zijn met zijn vijven. Martijn Leeneman is wel weer terug uit Zuid-Amerika, maar nog niet fietsklaar. Remco Samuels had andere verplichtingen en moest afzeggen.
Vanaf vandaag zal Frank Reuvers ook meetrainen met team "Wiegeeftnooitop".

Het eerste deel van de fietstocht verloopt moeizaam door de sterke wind van voren. Toch wordt een gemiddelde van 27 km per uur gehaald. Na een kopje koffie bij het Hampshire- Bon Aparte Hotel voor Lochem wordt er nog even flink doorgefietst, waarbij het gemiddelde ruim boven de 30 km per uur ligt.
Na ruim 60 km trainen lekker thuis douchen!