Team "Wie geeft nooit op"

zaterdag 1 mei 2010

01 mei 2010

Zaterdag 01 mei 2010

Vandaag wordt er apart getraind. Martijn Leeneman en Remco Samuels trainen in de ochtend en beklimmen in rap tempo enkele heuvels op de Posbank.

Remco ter Horst traint met Jeroen Beumer (een vriend en amateur veldrijder). Zij doen een duurtraining van 60 km.
Als de rit afgelopen is en Remco ter Horst hijgend zijn schoenen losklikt bedankt Jeroen Beumer hem voor het "Losrijden van zijn benen"

maandag 26 april 2010

Trainingsstage Sauerland

Trainingsstage Sauerland

Het is eindelijk rond; op 13 en 14 mei (Hemelvaart) vertrekt team Wiegeeftnooitop naar het Sauerland om daar te trainen op de heuvelachtige Duitse wegen. Een goede vriend van teamcaptain Anton Pijpers zal bij wijze van sponsering zijn chalet ter beschikking stellen aan ons fietsteam.

Door lange klimmen te fietsen bereidt het team zich optimaal voor op de zware 15 km op de Alpe'duez.

Team Wiegeeftnooit op is erg dankbaar voor dit mooi gebaar!

zondag 25 april 2010

Zondag 25 april


Zondag 25 april

Vandaag met zijn vieren Anton Pijpers, Henk Wunderink, Martijn Leeneman en Remco ter Horst een rondje Posbank gefietst. Via Vorden, Doesburg bij de Steeg de Posbank op en via Laag Soeren weer richting thuisbasis Zutphen/Warnsveld.

Remco ter Horst, die een week met bronchitis op bed had gelegen, had duidelijk moeite om de drie anderen bij te houden gedurende de tocht. Echter door in het wiel van de anderen te rijden, wist hij uiteindelijk het rondje te voltooien.
Martijn Leeneman kon schijnbaar makkelijk meekomen met de rest. Hij wordt ervan verdacht in Zuid-Amerika te hebben getraind op hoogte!!

Het drinken van een kop koffie, vergezeld van een stuk appelgebak met slagroom schijnt een traditie te worden.