Team "Wie geeft nooit op"

zaterdag 27 maart 2010

Het team "Wie geeft nooit op" wordt gesponserd door een groot aantal bedrijven en particulieren. Met hun donaties is het mogelijk ruim € 10.000,- op te halen voor de Kankerbestrijding. Hieronder vindt u de logo's van de bedrijven die ons steunen bin de Alpe'DuZes.

Namens team "Wie geeft nooit op" en de Kankerbestrijding hartelijk dank.









zondag 21 maart 2010

Opgeven is geen optie!

Opgeven is geen optie, sponsoring wel!

In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Voor veel patiënten lijkt de strijd tegen kanker zinloos. Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen en de beruchte Alpe d’Huez op te fietsen. Onder het motto: “Opgeven is geen optie” accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en willen bereiken. We hebben een missie: Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker!


Wat is Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is de actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen
waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen (de gevolgen van) kanker.
De opbrengsten van Alpe d’HuZes worden 1 op 1 overgeboekt naar KWF Kankerbestrijding.
Op één dag wordt minstens zesmaal de legendarische Franse Alpe d’Huez beklommen of als team of als individueel deelnemer.
In 2009 werd in totaal bijna 6 miljoen euro opgehaald voor de KWF Kankerbestrijding.


Wie zijn wij?
Laten we ons even voorstellen. Wij zijn zes sportieve mannen, Henk, Leon, Remco, Remco, Martijn en Anton uit Warnsveld/Zutphen die elkaar kennen via volleybalclub WSV, waar wij wekelijks onze partners en kinderen aanmoedigen bij de volleybalwedstrijden. Na één van die wedstrijden ontstond het idee als team,”Wiegeeftnooitop” mee te doen met de Alpe d’HuZes. Als gezonde mannen realiseren wij ons dat wij ons gelukkig mogen prijzen met een gezond lichaam. Veel mensen, ook in onze families en sociale omgeving, strijden dagelijks tegen de slopende ziekte kanker. Door de legendarische Franse Alpe d’Huez te beklimmen willen wij onze grenzen verleggen en ons met hart en ziel inzetten voor de mensen die strijden tegen kanker.



Wat is het doel van deze actie?
Middels deze brief vragen wij jullie ons te sponsoren en een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Wij hebben ons ten doel gesteld € 30.000 op te halen. Het sponsoren kan op verschillende manieren:
Voor ons als team van 6 deelnemers:
- € 500 - € 999: vermelding incl. verwijzing naar uw eigen site op de Sponsorpagina van Alpe-dHuZes;
- € 1000 – 4999: bovenstaande + bedrijfslogo op het shirt van de gesponsorde rijder/team en logo vermelding in het logo-reclameblok op alle pagina’s van www.alpe-dhuzes.nl en een banner langs de route;
- Meer dan € 5000: bovenstaande + vermelding van bedrijfsnaam op promotieflyer en shirt replica van gesponsorde rijder/team en 3 banners langs de route en de mogelijkheid voor een presentatie in bedrijf over deze actie;
Voor ons als individuele deelnemer:
- € 1 euro per gefietste kilometer bergop, dwz € 15 per voltooide klim.

En natuurlijk is elke andere bijdrage van harte welkom en kunnen we overleggen of er nog alternatieve bijdragen kunnen zijn!
Op deze manier proberen wij als team een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Uiteraard zullen we in de lokale media aandacht voor onze actie gaan vragen en U als sponsor regelmatig op de hoogte houden van onze plannen en bezigheden met betrekking tot Alpe-dHuZes.

Uiteraard kunt U ons individueel benaderen, en willen wij U nu alvast bedanken voor uw aandacht en steun voor ons team “Wiegeeftnooitop”:
Henk Wunderink
Leon Wunderink
Remco Samuels
Remco ter Horst
Martijn Leeneman
Anton Pijpers